Klaus Bungård Povlsens foredrag

kendt fra DR som vært gennem tyve år på en stribe programmer

Tv-vært Klaus Bundgård Povlsen har mange års erfaring som nyhedsformidler. Han er også en interessant og kyndig foredragsholder, ordstyrer og moderator. Ikke overraskende stiller han bl.a. skarpt på forholdet mellem magthavere og medier, et kompliceret men vigtigt samspil i et demokratisk samfund.

Om foredrag med Klaus Bundgård Povlsen

TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen serverer både eftertanke og gode grin med en rask tur gennem det politiske Tv-landskab. Et landskab, hvor vi næsten alle sammen stemmer på valgdagen - men ikke nødvendigvis stoler på politikerne resten af året! Kunne vi risikere en dag at få en dansk Trump? Har vi – som man nogle gange hævder – de politikere, vi fortjener? Og bliver politikerne behandlet efter fortjeneste?

Klaus Bundgård Povlsen har haft politikerne tæt inde på livet siden 1990’erne og giver med en stribe eksempler – de fleste ganske morsomme! – sit bud på, hvorfor vi og politikerne har det med hinanden, som vi har det. Og hvorfor behandler medierne politikerne, som de gør.

Efter foredraget inviterer Klaus Bundgård Povlsen jer til en samtale om vejen frem: Hvordan kan vi hver især få mere ud af politikerne, af pressen og af hinanden? Et foredrag, der underholder og gør klog.

BOOK ET FOREDRAG

Dig og mig og magthaverne

TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen serverer eftertanke og gode grin med en rask tur gennem det politiske TV-landskab. Et landskab, hvor vi næsten alle sammen stemmer på valgdagen. Men ikke stoler på politikerne resten af året! Kan vi få en dansk Trump? Har vi – som man hævder – de politikere, vi fortjener? Og bliver politikerne behandlet efter fortjeneste?

Klaus Bundgård har haft politikerne tæt inde på livet siden 1990’erne og giver med en stribe eksempler – de fleste morsomme! – sit bud på, hvorfor vi og politikerne har det, som vi har det med hinanden. Og hvorfor medierne behandler politikerne, som de gør

Efter foredraget inviterer Klaus Bundgård dig til en samtale om vejen frem: Hvordan kan vi hver især få mere ud af politikerne, pressen og hinanden? Et foredrag der underholder og gør klog.

Stig Jørgensen, sekretariatschef, Realdania

Klaus Bundgård Povlsen har i en årrække leveret en både energisk, engageret og kompetent indsats som dirigent og moderator for os i Realdania over alt i hele Danmark. Med deltagelse af ofte op til 1000 deltagere eller flere, kræver opgaven lige dele myndighed, godt humør og professionalisme. Klaus Bundgård sikrer præcis den debatskabende og konstruktive atmosfære vi ønsker, hvor medlemmerne i salen altid bekræfter, at de får besvaret deres spørgsmål tilfredsstillende. Klaus er samtidig en fornøjelse at arbejde sammen med i forberedelsen. Og han er med sit gode humør, store viden og indsigt - samt store erfaring - garant for det gode samarbejde. Det falder mig derfor nemt at anbefale Klaus Bundgård - både til møder i den store og den mindre skala.

Morten Mandøe, KL

Vi har bl.a. brugt Klaus som ordstyrer til Kommunaløkonomisk Forum, der er en konference for nogle af de mest centrale beslutningstagere i landet. Klaus har fået genvalg år efter år, fordi han er en top-professionel interviewer og ordstyrer, der altid leverer varen på den store scene. Derudover gør Klaus med sin uhøjtidelige facon, ro og fleksible indstilling såvel forberedelse som afvikling af konferencen til en sand fornøjelse.

Super indsats af Klaus, der styrede slagets gang med rolig hånd. Varme anbefalinger.

Johan Kryger - CIFF / BC Hospitality Group

Tv-vært Klaus Bundgård Povlsen har mange års erfaring som nyhedsformidler. Han er også en interessant og kyndig foredragsholder, ordstyrer og moderator, med fokus på emner som politik, magt og medier.

BOOK ET FOREDRAG MED

KLAUS BUNDGÅRD POVLSEN

Et morsomt blik på magtbalancen mellem os, politikerne og pressen